Back in business

După 8 zile de pauză în care am avut parte de distracţie alături de unii dintre cei mai buni prieteni ai mei, m-am întors la una dintre activităţile mele preferate – scrisul pe blog. Deşi am avut acces la internet în tabără, nu am avut timp să intru pe blog să mai fac câte o postare. Dar acum am revenit şi blogul o să prindă iar viaţă.

Au fost încă 8 zile pe care sigur nu le voi uita. Pentru mine, fiecare tabără are farmecul ei şi fiecare rămâne o amintire preţioasă în colecţia mea. Am cunoscut mulţi oameni, unii îmi sunt prieteni, pe alţii nici că mai vreau să-i văd vreodată. De ce? Nu sunt hotărâtă dacă să vă spun acum sau să vă spun altădată. Mă mai gândesc. Ce contează e că mi-am făcut prieteni şi că pentru opt zile am uitat de Bucureşti.

Vremea a fost exact aşa cum mi-am dorit eu. Nici prea cald, nici prea frig. Ce mi-a plăcut enorm de mult a fost ploaia din prima zi. Înainte cu 10 minute de a merge la masă, s-au adunat nişte nori cenuşii, a început să bată rău vântul, s-a făcut super-răcoare şi a început să plouă. Era aşa de bine! Era perfectă după 4 ore de stat în autocar şi după încă o oră de agitaţie prin hotel. Nici pe plajă n-a fost o căldură prea mare. Era ok. Când ţi se făcea cald, mai făceai 2 paşi şi te aruncai în mare. Apa cam rece, ce-i drept, dar asta nu ne-a împiedicat să ne bălăcim ca nişte răţuşte.

Deşi mă aşteptam să fie ca în anii trecuţi, adică să ne fie mai greu să ne obişnuim unii cu alţii, să avem mai multe restricţii şi coordonatori mult mai severi, am avut surpriza de a mă acomoda mult mai uşor cu noile persoane şi de a mă ataşa super mult de unele dintre ele, am avut un coordonator super de treabă şi restricţiile nu au fost întocmai greu de respectat. Poate pentru că acum sunt eu mai mare sau poate pentru că nu au fost probleme în săptămânile anterioare, au fost şi cei din organizaţie mai ok. Nu ştiu exact, dar ce e bine, e că ne-am distrat foarte tare.

Am cam dus lipsă de somn pentru că adormeam foarte târziu şi ne trezeam foarte devreme. Bine, acum nu mai contează pentru că, probabil 3 zile de acum încolo o să dorm încontinuu şi o să mă refac.

Aş putea zice că pentru mine, tabăra aceasta a fost cea mai tare. Dintre toate cele 6 tabere în care am fost până acum, aceasta este preferata mea. 🙂 Pe lângă asta, ieri s-a făcut un an de când o cunosc pe cea mai bună prietenă a mea.  Ne ştim de la îmbarcarea de anul trecut pentru tabără.

Am foarte multe chestii de spus, îmi vin foarte multe lucruri în minte, dar se amestecă foarte tare şi asta poate şi din cauză că încă sunt sub influenţa taberei şi mie foarte somn, dar voi mai continua să vă spun despre tabără încă în vreo 2-3 postări. Aşa că…încă nu aţi scăpat de mine! :>

Voi ce-aţi mai făcut câtă vreme am fost eu plecată? A mai mers cineva la mare în perioada asta sau aţi rămas în sauna din Bucureşti? 🙂

P.S. : Am să mai adaug câteva replici drăguţe la pagina cu vorbe colorate adunate de prin tabără. Puteţi arunca o privire şi acolo. 😀

Lasă-ți amprenta aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s