Din nou acasă

Oficial am terminat cu taberele și pe vara asta. M-am întors și din Grecia, și uite așa au mai rămas doar vreo 3 săptămâni de vacanță.

Vara aceasta a trecut foarte repede, dar se pare că nu m-a deranjat. De ce? Pentru că m-am distrat, m-am relaxat și am simțit că este într-adevăr vacanță.

Mi-a fost dor de blog. Chiar dacă am avut conexiune la internet, nu am avut timp să scriu. Programul a fost foarte încărcat.

Încă de pe 9 august am făcut bagaje și m-am pregătit de plimbare. Am fost mai întâi la munte, căci era ziua mătușii mele și trebuia să sărbătorim ( A fost un super weekend! ), iar apoi am plecat imediat în Grecia, în Paralia Katerini. A fost ultima tabără pe anul acesta și, de altfel, pe vara aceasta.  Am mers cu fratele meu, colegii lui, prieteni din generală, fosta mea învățătoare și multe alte persoane. Am dat pe-acolo chiar și de-o lăzăristă. ( Știam că lăzăriștiii au fost în Grecia în iulie și nu credeam că mai dau acum de ei, dar uite că am mai găsit pe cineva. )

A fost o super-tabără! Chiar dacă aproape 2 zile am fost pe drum, ceea ce ne-a cam obosit, nu ne-a împiedicat să ne distrăm în celelalte zile.

Cele mai frumoase părți ale taberei au fost excursia la Skiathos ( distracția de pe vapor și de pe plaja Koukounariez ), excursia la Meteora și baschetul pe care l-am jucat într-una din seri. Nu zic că celelalte activități nu mi-au plăcut, dar acestea au fost cele mai spectaculoase, cel puțin pentru mine.

Ce mi-a plăcut cel mai mult în Grecia… Mhmm, să vedem. Îmi place marea lor, de fapt, apa mării. Atât de curată, de limpede și de caldă, că aș putea sta toată ziua în ea. Autostrăzile grecilor sunt totodată impresionante. Livezile de măslini…arghhh, de-aș trăi acolo, ar rămâne grecii fără măsline. Tzatziki-ul e preferatul meu. Îmi place și ideea de primă pentru cei care sunt punctuali ( dacă aș sta acolo probabil aș primi mereu primă, căci punctualitatea este foarte importantă pentru mine ). La ei este mai multă curățenie și mai multă liniște decât la noi. Aaaa, și înghețata de la Ice Factory este extraordinar de bună. Miamiii, delicioasă!

Să vă spun și ce nu mi-a plăcut? Păiii…nu-mi place limba lor, sună ciudat. Nu mi-a plăcut supa de pește și nici plaja lor pentru că este foarte îngustă. Cam atât.

Am să vă arăt și câteva poze pe care le-am făcut în Grecia. Sper să vă placă.  🙂

Acum să vă și întreb ceva. Voi ați fost în Grecia? Dacă da, spuneți-mi cum vi s-a părut. Chiar sunt curioasă să aud și alte păreri. 🙂

16 gânduri despre ”Din nou acasă

  1. Maria zice:

    Cand am vazut pozele brusc mi s-a facut dor de Grecia. Mie mi-a placut tot ce am vazut, am trait si am simtit aici, dar totusi, cel mai mult mi-a placut salbaticia insulei Zakynthos unde am vazut cele mai spectaculoase rasarituri si apusuri de soare. Din orice loc puteai admira festivalul de culori cu care ne rasfata marele astru. M-au impresionat broastele testoase Caretta – Caretta si intr-adevar marile lor care sunt ireal de limpezi si albastre. Mi-a placut intr-adevar inghetata dar si fructele de mare,caracatita si calamarul.
    Ce nu mi-a placut? Nu mi-a placut ca timpul acolo trece foarte repede.

    Apreciază

  2. gabriel zice:

    te ai distrat frumos din cate vad , frumoase pisici ce sa zic , privelistea e minunata , mi a placut mai mult cetatea de pe…roca sa zic asa , oricum frumoasa tara.

    Apreciază

Lasă-ți amprenta aici...