Street Heroes 4

Ok, s-a mai dus încă o ediţie… Aş putea zice că a mai trecut şi o vară, dar…hai totuşi să ne bucurăm de ultimele 2 săptămâni de vacanţă şi să vă povestesc cum mi s-a părut mie la Street Heroes 4.

Chiar dacă a fost foooooarte cald, am rezistat. Cu nişte apă, un pic de umbră şi puţină încredere, am trecut peste căldură şi peste soarele care parcă ne ura, aşa rău ardea.

Despre prima zi. Mai întâi o să vă spun că nu am avut cum să rămân la concert pentru că am avut puţină treabă. Oricum, am auzit că a fost destul de ok, doar că lumea a fost puţin cam tristă pentru că DOC şi Deliric nu au cântat decât vreo 2 melodii.

De fapt,  vineri am stat doar vreo 4 ore, în care m-am prăjit. Acesta a şi fost motivul principal pentru care am plecat acasă. Nu mai rezistam. Cu toate astea, prima zi mi s-a părut puţin dezorganizată. Era haos. O să dau vina pe căldură. Ea ne-a zăpăcit pe toţi.

A doua zi, din ce am apucat eu să văd, a fost mult mai ok. Mie chiar mi-a plăcut. Am văzut finala la role, la bmx şi la b-boy. Au fost geniali oamenii! Pluteau în aer talentul şi pasiunea celor care concurau. Cel puţin la bmx eu am rămas cu gura căscată în unele momente. Eram ceva gen: ” Wooooow! Cum se poate aşa ceva? „.  Dacă vă întrebaţi care dintre băieţi mi-a plăcut cel mai mult, o să vă răspund: Adam Ajkai. Foarte tare tipul.

Mă uitam cu uimire la rolleri şi nu-mi dădeam seama cum de mai aveau puterea de a se mai da după ce luaseră nişte căzături zdravene şi după ce că era atât de cald. Sunt sigură că ei simţeau o temperatură cu cel puţin 6-7 grade mai mare.

La dans nu mai spun. Mişcări extraordinare. Foarte mulţi oameni talentaţi avem în România.

Ce mai pot spune, felicitări tuturor! Bravo! Ţineţi-o tot aşa! Eu sunt sigură că vor ajunge departe. Au tot ce le trebuie: talent, pasiune, determinare, încredere şi o mulţime de oameni care îi susţin.

Nici sâmbătă nu am rămas la concert şi nici la after party nu am mers, dar aştept să-mi spuneţi voi cum a fost. 🙂 Acum să vă arăt şi nişte poze.

Aici sunt doar câteva poze. Mai exact doar cele cu care m-am „jucat” eu puţin. Mai multe poze găsiţi aici şi aici.

Reclame

2 gânduri despre ”Street Heroes 4

 1. Licuricul zice:

  HEY! Super tare ! Eu n-am reusit sa ajung si acum imi pare rau. Imi plac fotografiile postate pe blogul tau, Cum sa fac sa am si eu cateva poze asemanatoare dar in care eu sa fiu vedeta 🙂 ? VREAU SA-MI FACI SI MIE CATEVA POZE 🙂 Cu rolele, cu bicla 🙂 cu skate-ul . Eu te cunosc, tu nu ( deocamdata). Te-am vazut intamplator cu aparatul foto in parc , in skatepark, chiar si la baschet pe Kiseleff dar tocmai plecam 🙂

  Apreciază

  • Ruxi zice:

   Hei! Multumesc! 😀
   Hmm…curios! 😕 Pai daca m-ai vazut de ce nu ai venit sa ma saluti? 🙂
   Siiii…daca vrei poze, imi poti spune si…facem un shooting. Ne gandim la o tema, alegem un loc, te pregatesti si facem pozele. 🙂 Oricine isi doreste niste poze, imi poate spune si vedem cum se rezolva, doar asta e ceea ce-mi place sa fac. 😀

   Apreciază

Lasă-ți amprenta aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s