Finala

După cum ştiţi, de vreo…4 ani, a început să-mi cam placă fotbalul ( bine, cel românesc nu este pe placul meu… ), aşa că aseară am lăsat somnul deoparte şi m-am uitat la finala Cupei Confederaţiilor. Am văzut şi finala mică, Italia – Uruguay, şi m-am supărat pentru că, deşi uruguayenii au jucat mult mai bine şi arbitrul nu a fost întocmai corect cu ei, au câştigat italienii, pe care, desigur îi preferă tata. Când au jucat cu Spania, s-a simţit o tensiune atunci când am văzut meciul cu tata. Momentul meu preferat de la meciul acela, a fost când i-am văzut chipul tatălui meu la ratarea lui Bonucci. Ce mai entuziasm! 😀

Cupa Confederatiilor 2013

În fine, să revin la Brazilia – Spania. M-am uitat la toate meciurile Braziliei de la Cupa Confederaţiilor şi am observat că sunt foarte buni. De asemenea, am văzut şi toate meciurile spaniolilor, care după Germania, sunt preferaţii mei. Eram foarte încântată atât la victoriile brazilienilor, cât şi la cele ale spaniolilor, numai că în momentul în care am văzut finaliştii, am avut un moment de nehotărâre pentru că nu ştiam cine mi-aş dori să câştige. Normal că voiam ca Spania să-şi păstreze renumele de campioană, voiam să-i văd pe Xavi, Iniesta, Ramos, cum se bucură, dar în acelaşi timp, voiam să îi văd şi pe brazilieni cum se manifestă atunci când vor primi cupa, voiam să-l văd pe Neymar mulţumit că a câştigat cupa, după toate eforturile depuse în meciurile anterioare.

Spania

Până la urmă, am zis: ” Nu îi voi trăda pe spanioli. În seara asta mă voi uita la meci pentru a-i vedea cum câştigă. ” Ei, bine, am cam fost dezamăgită… Nu de meci, ci de spanioli, care în ciuda faptului că sunt nişte jucători extraordinari, au fost învinşi de către brazilieni. Nu spun că Brazilia nu are o echipă puternică, însă Spania ar fi trebuit să dovedească de ce este campioană mondială. Cu toate astea, sunt alături de ei şi, încă susţin că nu au avut cea mai bună seară ( în special, Pique ) şi că brazilienii au fost foarte norocoşi. Ok, ok, au fost şi mai hotărâţi, şi s-a văzut că îşi doresc mult mai mult să câştige.

BraziliaAcum, cred că îmi va fi mult mai greu anul viitor ( chiar dacă am şi bacalaureatul… ) să mă hotărăsc pe cine o să urmăresc atent la campionatul mondial. Ce ştiu sigur sunt echipele preferate: Germania, Spania, Brazilia şi Ghana. Sper să îi văd pe toţi acolo!

Cu toate acestea, am rezistat până la 3 dimineaţa să văd meciul, care a fost foarte antrenant şi care mi-a plăcut foarte mult. Felicitări brazilienilor şi mult succes spaniolilor în a trece peste aceasta înfrângere!

Să aveţi o zi caldă! 🙂

Reclame

2 gânduri despre ”Finala

  1. licuricul zice:

    Si eu am vazut meciul ! ……. primele 5 minute :). Am vazut primul gol si prima ratare dupa care ……. am adormit. M-am trezit dimineta 🙂

    Apreciază

Lasă-ți amprenta aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s