Despre…

Mai întâi ar trebui să vă spun că eu sunt Ruxandra şi că mă bucur tare mult că am o pagină „Despre” în care vă pot spune cum am ajuns la hotărârea de a îmi face un blog. Eu sunt, de obicei, curioasă atunci când mă uit pe blogul vreunei persoane, să văd despre ce o să citesc şi m-am gândit că ar trebui să am şi eu aici câteva cuvinte despre colţul meu de libertate.

*

Uhmm, totul a pornit de la pasiunea mea pentru fotografie. Îmi doream foarte mult un loc unde să îmi pot aşterne câteva gânduri, din când în când, şi unde să mă pot exprima aşa cum ştiu eu mai bine, adică prin fotografii. Şi după cum vedeţi, visul meu a devenit realitate. Între timp, deşi „scriam deja cu lumină”, am spus să scriu şi cu litere. Şi aşa au apărut gândurile mele, pe care le expun mai uşor, scriindu-le.

*

Numele blogului meu. M-am gândit să îi spun „Un detaliu” deoarece detaliile sunt cele care fac viaţa mai plăcută; ele ne oferă posibilitatea de a vedea frumuseţea şi celui mai neînsemnat lucru.

*

Ce reprezintă, de fapt, acest blog pentru mine? Mhmm…este un mod de a mă relaxa, un mod mai simplu (cel puţin pentru mine) de a mă exprima liber, o modalitate de a arăta că şi eu mă pricep la ceva (cât de bine probabil veţi aprecia voi). Pentru mine blogul acesta este rezultatul îndrăznelii, îndrăznelii de a trimite mail celor de la şcoala de blogging pentru a participa la un curs minunat (Mulţumesc!). Mi-a luat foarte mult timp să îmi fac curajul de a-mi crea un blog pentru că aveam impresia că nu va merge, că nu va arăta bine şi că nu va fi citit.

Dar aşa cum spune Cristina Bazavan , trebuie mereu să îndrăznim, trebuie să facem ceea ce ne dorim şi vom vedea că, prin perseverenţă şi disciplină, vom reuşi. Iar eu îi dau dreptate. 🙂

12 gânduri despre ”Despre…

  1. Curios_ul zice:

    Da , frumos, dar sa nu uiti acest amanunt, acest mic detaliu 🙂 ” …Este un mod de a mă relaxa, un mod mai simplu (cel puţin pentru mine) de a mă exprima liber ”. Nu e nevoie sa promiti ” Voi încerca să postez pe blog de 2-3 ori pe săptămână şi sper că mă voi ţine de cuvânt. (Promit să mă ţin de cuvânt! ” Din cate am vazut esti o persoana care se tine de cuvant si nici nu ma indoiesc de asa ceva dar revin la acel mic detaliu, cauta sa nu devina o obligatie, o postare o faci atunci cand simti ca se poate. Doresc sa regasesec de fiecare data acel mic detaliu in postarile tale . Sa nu uiti detaliul ! :))

    Apreciază

Lasă-ți amprenta aici...