Doar e fratimiu

Deşi e fratele meu şi mi-ar putea cere oricând şi la orice oră să-i fac poze că doar ştie că aş face asta şi în somn ( doar e pasiunea mea ), niciodată nu e de acord să îi fac un shooting sau măcar  câteva poze.

Şi la ce m-am gândit eu de dimineaţă? Că tot refuză el, mereu, să îi fac poze ( deşi vrea să aibă poze noi pe Facebook şi să primească multe like-uri sau să aibă o poză tare pe care să o pună la avatar ), am zis să fac o postare cu cele mai bune poze pe care am reuşit să i le fac în ultima vreme, chiar dacă el spunea mereu: ” Hai mai repede că nu am timp de poze! Fă una-două acolo şi gata! ”

M-am gândit că dacă o să vadă postarea, numărul de vizualizări şi comentariile pe care le va primi, o să mă lase să îi fac mai des poze pentru că, eu cred că este foarte expresiv, arată foarte bine şi are nişte ochi superbi, şi nu spun asta doar pentru că e fratele meu. ( Bine, recunosc, acum îi fac şi puţină reclamă. E fratimiu, până la urmă. 😛 )

Acum să vă arăt şi câteva poze. Sper să vă placă. Îmi spuneţi la sfârşit cum vi se par. 😀

M-am gândit să încep cu pozele în care apar ochii. Hai să vedem dacă sunteţi de aceeaşi părere cu mine, dacă are într-adevăr nişte ochi frumoşi.

Acum vine partea cea mai interesantă. Oooooooooo!

Am ales şi câteva poze de la Sibiu, în care Radu, zic eu, a ieşit chiar foarte bine.

( Poza aceasta mi se pare una dintre cele mai tari poze pe care i le-am făcut vreodată. E genială! 😀 )

Şi-acum să revenim în Bucureşti.

( Pozele cu portocalele sunt rodul plictiselii. Cred că era vacanţă şi, neavând ce face am zis să-l „chinui” puţin pe Radu. Oricum, ne-am distrat. 😀 )

Acum să vă arăt câteva poze cu Radu după ce a terminat cursul de modelling. 🙂

( La fel, o poză care îmi place foarte mult tocmai pentru că e foarte expresiv. )

Cam acestea au fost pozele cu fratimiu. Sper să mai urmeze şi alte postări cu pozele lui. Poate-poate îl conving să ieşim la un shooting.

Deciii…cum vi se par pozele? 🙂

5 gânduri despre ”Doar e fratimiu

  1. victor zice:

    un sfat: nu mai folosi desaturarea partiala (gen sa lasi doar o culoare in poze, restul alb-negru). ori o lasi color ori alb-negru.;)…succes, resutul sunt chiar reusite;)

    Apreciază

Lasă-ți amprenta aici...